Burn out en stress, sporten onder begeleiding

Het is algemeen bekend dat sporten gezond is. Door deadlines en overvolle agenda’s staat sporten vaak onderaan het prioriteitenlijstje. Dit terwijl het een goed middel is om de alledaagse stress te verminderen. Ervaar jij veel stress? Thuis of op je werk? Loop je op je tandvlees? Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan snel verder wat wij voor jou met ons Fit for Life programma kunnen betekenen

Voorkom een burn-out en stress met sporten onder begeleiding

Iedereen heeft wel eens last van stress. Maar als dit een langere tijd aanhoudt herstelt het lichaam onvoldoende. Dit kan leiden tot burn-out gerelateerde klachten zoals vermoeidheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, huilbuien, vergeetachtigheid en concentratie-problemen. Één miljoen Nederlanders loopt rond met deze klachten. Dat is veel, heel veel! Met het bewezen succesvolle Fit for Life programma gaan wij burn-outs en stress tegen door aan de slag te gaan met sporten onder begeleiding, voeding en mental coaching. Wij willen liever voorkomen dan genezen!

Burn out en stress verminderen of voorkomen met mental coaching

Jezelf iets aanleren wat je niet gewend bent, oftewel je gewoontes veranderen, is niet gemakkelijk. Maar het is te doen. Heel goed zelfs! Hierbij is het belangrijk dat de verandering van binnenuit komt. In jezelf zit de kracht om blijvende veranderingen aan te brengen in jouw leven. Met diverse mental coaching-sessies helpen we je die kracht vinden en gebruiken. Tussentijds ongemotiveerd afhaken zit er niet in. We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt!

Een gezond voedingspatroon

Tijdens ons Fit fot Life programma werken wij samen met jou aan alle aspecten die burn out en stress kunnen voorkomen. Een gezond voedingspatroon is hier een belangrijk onderdeel van. Onze voedingsconsulent begeleid jou op een persoonlijke manier. Samen werken we aan een gezonde lichamelijke gezondheid, hierdoor zit jij lekkerder in je vel en krijg je jouw klachten sneller onder controle.

Fit for Life programma: sporten onder begeleiding

Door te sporten onder begeleiding van een personal trainer kun je, je hoofd leegmaken. Even ontstressen door uit de waan van de dag stappen en jezelf uit te laten dagen tot het uiterste te gaan tijdens een workout. Duizenden anderen gingen jou al voor. Stuk voor stuk mensen zoals jij met een doel voor ogen. Zij creëerden met het Fit for Life programma een nieuwe levensstijl die ervoor zorgde dat ze vandaag de dag fit en gezond zijn, minder stress ervaren en bruisen van de energie. Dat wil jij toch ook?!

Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent

Als enige partij in de sportbranche in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk in al onze studio’s in Nederland 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zie ook jij de vele voordelen in van sporten onder begeleiding om stressklachten die kunnen leiden tot een burn-out tegen te gaan? Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om kennismakingsgesprek in te plannen in onze lifestyle en fitnessstudio. Samen liever voorkomen, dan genezen!

  • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant:

Bloeddruk verlagen
Sporten met diabetes
Mental coaching

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Martijn

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

Lees meer klanten ervaringen

Nancy

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

Lees meer klanten ervaringen

Albert-Jan

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

Lees meer klanten ervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben drie jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum